Nu är det äntligen dags!!

Ännu en dröm håller på att gå i uppfyllelse, nämligen mitt efterlängtade orangeri ska nu börja byggas och stå klart om några veckor!! 
 
Vi har skickat in alla handlingar och fått startbesked ifrån kommunen, så nu kan vi äntligen börja bygga på vår dröm! Men denna gång är det inte vi själva som ska slita, utan den här gången ska vi ta in folk som ska få göra det åt oss. 
Efter mycket planering och fundering fram och tillbaka ska det nu bli riktigt skönt att låta någon annan ta över, så att jag kan luta mig tillbaka och njuta av att det bara blir klart!
 
Så nu längtar jag galet mycket, förhoppningsvis börjar de gräva redan nu i veckan!!! Det ska sedan ta ca 3 veckor innan allt är klar, det betyder att jag kommer kunna julpynta där ute om allt går som det ska, gaahh!!
 
Uppdatering kommer, jag lovar! 
 
 



Sovrummet i ny kostym

Jag har inte orkat mycket sista tiden, men sovrummet har i alla fall fått sig en liten makeover! Ny bättre matta, då jag tyckte de andra blev för mörka samt att jag störde mig på att det var en skarv i mitten. Nya ljusa lampskärmar och sen har några tavlor kommit upp som jag köpte för länge sedan och som bara legat och väntat på rätt tillfälle! 
 
Nu är det mer harmoni här inne och inte så kalt som tidigare. 
 
 

ETIKETTER: 2020 | Allmänt | Sovrum | Vårt hus |


Så efterlängtad <3

Denna semester och sommar har inte varit någon annan lik, jag har mått väldigt illa och sovit bort mycket av min ledighet. Jag har inte kunnat hålla igång som jag brukar, jag har med andra ord verkligen inte varit mig själv. 
Men det är värt det, så värt det! För vet ni..? I mars ska vi bli en till i vår lilla familj! <3
Nu ska två bli tre, eller rättare sagt vi fyra ska bli fem! Våra två små pälsbollar ska få ett lillesyskon! <3 
 
 
När vi åkte uppåt på semester i sommar, gav vi ovetande "fammo" och "faffaj" det här.. 
 
Lyckan var obeskrivlig och nu längtar inte bara jag och pappa efter dig, utan vi alla längtar så mycket efter dig, vem du nu än är där inne <3 

ETIKETTER: 2020 | Allmänt |