Äntligen !

När jag fyllde år fick jag ett kort av älskling där det stod att ett svart eiffeltorn var påväg hem till mig! Det tog ett tag, men nu har det äntligen kommit! Det är riktigt snyggt och helt underbart!


ETIKETTER: 2012 | Allmänt | Önskningar |


Glatt överaskad !

Det har i mina ögon verkat omöjligt att införskaffa sig större lamellgardiner i "golv-till tak modell" till ett vettigt pris då jag inte haft lust att lägga tusenlappar på enbart gardiner! Eftersom jag hört att det varit riktigt dyrt har jag aldrig brytt mig om att kolla upp det något närmare. Men idag har jag surfat runt lite och kom då på att Jysk brukar ha mycket gardiner, persienner osv så jag kikade in på deras hemsida. De har ju faktiskt just lamellgardiner till riktigt bra priser!

I vårt nya hem kommer därför detta bli ett av våra första inköp! Jag älskar verkligen lamellernas form, utstrålning och funktion! Vårt nya hem ligger på markplan och känns därför som att det har lite mer insyn än vad vi har nu. I vårt vardagsum skulle lameller passa perfekt både för att skymma insyn men även för att slippa sol i tvn. Jag blev glatt överaskad när jag såg att lamellerna var så billiga, det kommer bli riktigt bra i vårt nya hem!!


ETIKETTER: 2012 | Allmänt |


Saker att drömma om..

En rolig sak med att flytta till ett nytt hem är att man får planera all inredning från början. Man måste hitta nya lösningar och idéer!

Vår schäslong har fått flyttat då den inte får plats i vår nya bostad och nu letar jag efter en liten lämplig fåtölj. En extra sittplats är ju alltid bra att ha när det kommer folk på besök, men den ska ändå inte ta allt för stor plats då den inte används! Jag har fastnat för denna snygging:


I sovrummet ska vi nog äntligen införskaffa en sängstomme och matchande sängbord. Funderar på Malm serien från Ikea, tycker att den är grymt snygg! I svart, eller kanske vitt??



Vi får se vad det blir, det dröjer ju ett tag innan det är dags att inhandla något nytt! Men man kan ju alltid drömma sig bort och planera! Det blir nog hur som helst bra! Man börjar längta nu, mindre än 3 veckor kvar tills flytt!! :)

ETIKETTER: 2012 | Allmänt | Önskningar |


En liten paus....

Här hemma har vi just nu väldigt mycket att stå i, då vi ska flytta om cirka 3 veckor! Vi lever redan nu i ett litet flyttkaos! Vi har mycket att göra innan flytten så därför hinner jag tyvärr inte med bloggen särskilt ofta. Jag lovar att det ska bli ändring på det, bara det blir lite lugnare igen!

Hoppas ni har översende med detta, kramar!

ETIKETTER: 2012 | Allmänt |


Fira i söderhamn !

Vi fortsatte fira min dag i söderhamn, på fredagen firades jag av "mamma" och "pappa", av dem fick jag en skottsrutig morgonrock samt pengar till något roligt! (Pengarna blev sedan ett nytt utomhusbord!!) :)


På söndagen begav vi oss hem igen och då kom Sebbe och Angelica över på fika. Av dem fick jag en fin bukett tulpaner, de första för i år faktiskt ! Samt ett presentkort på en ansiktsbehandling/ansiktsmassage !! :)

Tusen tack allihop!! <3

ETIKETTER: 2012 | Allmänt | Önskningar |


Så var min födelsedag !

I måndags när jag fyllde år väckte älskling mig med sång och frukost på sängen!! Jag blev helt chockad och överlycklig, det är mysigt när man blir väckt så på sin dag ! :) Självklart fick jag också fina paket! Ett fint kort, där det stod att jag fått det svarta eiffeltornet och att det är påväg med posten! Samt två till svarta mattallrikar i mateus serien!! Jag har sprungit mot brevlådan så fort jag hört posten nu varje dag, men det har tyvärr inte kommit ännu, det blir väl kanske nästa vecka! Längtar!!

Tack ännu en gång mitt finaste !! <3
Lånat foto: Svart Eiffeltorn, - Frank Form
Lånat foto: Mattallrik Mateus, Spets, Svart - Soffta


Men något annat roligt som kom med posten var ett brev från pappa och hans fru. Det var nämligen ett presentkort på Länna Möbler ! Nu kan jag välja och vraka! Jag har lite funderingar på att införskaffa mig en Magis Puppy i vitt, men älskling är inte alls förtjust i denna vackra inredningsdetalj haha. De har ju även Mateus så det blir i vilket fall som helst att kompletera med någon(ra) delar till min samling!

Tusen tack ännu en gång !!
Lånat foto: Magis Puppy, Vit - Länna Möbler
 
 
Under kvällen fick vi besök av Niclas kompis, vi åt god mat, som bestod av potatisgratäng och fläskfie sedan avslutade vi allt med underbar prinsesstårta!! Tack för en underbar dag !!!


------------------------


Ikväll ska vi iväg till Söderhamn och träffa familjen, där det blir mer firande av min dag! Jag hoppas att ni alla får en underbar helg med mycket mys! Kram

ETIKETTER: 2012 | Allmänt | Önskningar |


Födelsedag !

Idag blev jag hela 21 år gammal!! Jag har haft en superbra dag, med god tårta och fina paket från älskling!! I helgen ska vi fira med familjen! <3 Det är fortfarande flera som vill veta vad jag önskar mig, så här kommer en liten rangordnad lista:

1. Stol ALBERT - 4 ST - http://www.jysk.se/130/727/3644305/a/catalog
2. Assietter Mateus, vit spetts - 4-6 st
3. http://web03.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=450612
4. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10212129/
5. Tidningsställ, News/Magazine, svart eller vit, finns på lite olika butiker.
6. http://www.hm.com/se/product/93949?article=93949-A
7. http://www.rusta.se/lampskarm_miami_vit_p50501042.html
8. http://www.rusta.se/matta_linnea_svart_70x180cm_p45601363.html
9. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80187367/

ETIKETTER: 2012 | Allmänt | Önskningar |