Makeover av vårt hobbyrum

I hobbyrummet har vi haft det väldigt avskalat och vitt sedan vi flyttade in, jag älskar vitt, men kanske inte lika mycket när det blir sterilt. 
Det har nog mest varit för att det inte har prioriterats. Men nu när resten av huset börjar bli som vi vill ha det, bestämmde jag mig för att ta tag i hobbyrummet också! 

Så nu har rummet fått fönsterbrädor i betong, nya lampor, gardiner, en ny matta, flera växter och 2 stycken stora tavlor. Gitarrerna har flyttat runt lite för att få en bättre helhet och den sista delen på skrivbordet har målats vit. 
 
Före: 
Efter: 
 
Andra sidan i rummet är inte riktigt klar än, där står just nu en tv lite provisoriskt tillsammans med en garderob. Här är tanken att tvn ska upp på en ställning för att bli en kommande flygsmimulator. N jobbar på en lösning tillsammans med sina kompisar, så det får ni se bilder på när de är klara med hela ställningen! 



Bada i varmt vatten

När varmvattenberedaren är alldeles för liten även fast man byggt nytt hus - Får man helt enkelt sälja badkaret man köpte från början och köpa ett mindre badkar för att kunna bada! 
 
Vårt stora kantiga badkar på 280 liter är därför ett minneblott och vi har nu fått hem ett mindre badkar på endast 180 liter. Så nu, nu kan vi fylla hela badkaret med varmvatten och vi kan duscha varmt när vi ska ur, ja som normala människor brukar kunna göra haha! 
 
Det var ganska efterlängtat efter att vi haft ett alldeles för stort badkar i 2.5 år nu.. Så hett tips till er andra som bygger hus och som tror att de självklart är en bra varmvattenberedare är att kolla upp detta innan ni köper ett badkar, för det hade vi önskat att vi tänkt på.. 
Men ja ja, nu är läxan lärd och nu har vi ett badkar i passande storlek! 
 
 

ETIKETTER: 2020 | Allmänt | Badrum | Vi bygger hus | Vårt hus |


Stora sittbänkar i våra fönster

Dåså, äntligen har jag fått klart sittbänkarna och betongskivorna i våra två stora fönster i vardagsrummet och här är lite bilder ifrån arbetets gång. 
 
 
Så nu fortsätter jag med gjutningen av resterande skivor.. men nu är jag snart klar! Här är en bild ifrån min gjutverkstad i garaget..