Nya utemöbler och metallband!

Äntligen har jag hittat de rätta matbordsstolarna till vårt stora utebord, sköna att sitta i och aldrig blöta efter att de regnat - vi är så nöjda! 
Stolarna kommer från Ikea, men var utgående och fanns inte kvar här i stan, så jag och en vän tog en spontantripp till Jönköping för att hämta dem, perfekt med en liten shoppingtur i det fina vädret! 
 
 
Även vid odlingslådorna har vi "nya" möbler, både stolar och bord. Lyckades fynda hela gruppen för 300 kr på Facebook köp och sälj, lite rostiga men det går ju att fixa för det priset! 
 
 
På framsidan har jag hunnit få ner metallbanden som jag beställt ifrån vår lokala plåtslagare, blev så bra och vi är sjukt nöjda! Planteringsrundlarna är nog det jag är nöjdast med, det blev så mycket bättre än bara stenen som vi tidigare hade!
Självklart kommer allt rosta så det bara blir finare med tiden! Lägger upp bättre bilder så snart allt blivit rostigt och fint! 
 



Krukor som tar plats

Äntligen har mina nya stora, svarta alldeles underbara krukor kommit till mina stora kaktusar och hur bra blev det inte på våra sittbänkar? Det var verkligen värt den långa väntan! 
 
 
Krukorna kommer ifrån Plantagen. 



Flätar med metallband

Jag älskar verkligen den här tiden på året. Det blir varmare och ljusare för varje dag och jag får inte nog av att vara ute! Nästan all min lediga tid spenderas utomhus, jag njuter av vädret, fåglarna och lugnet här ute på landet och jag vill inte gå in när solen går ner!
 
Just nu pysslar jag med att gräva ner växter, fläta i fler metallband i armeringsnäten och gräva ner träpålar på framsidan för att hitta den japanska känslan.
Jag har även beställt hem metallband ifrån en plåtslagare för att göra stora planteringsringar, ska bli så kul att få se dom på plats, fortsättning följer! 
 
 
För er intresserade så är metallbanden band som sitter runt transporter när tex. byggföretag får hem leveranser.