Vårt nya hem

 
Som jag skrev i förra inlägget har vi haft fullt upp nu i dagar, till och med veckor. Men nu kan vi ÄNTLIGEN pusta ut och njuta av att vårt letande lönat sigt! Vi har hittat ett fantastiskt boende, som vi båda två blev helt förälskade i så fort vi såg det. Allt har gått väldigt fort, då vi var på visning först igår kväll, vi gav dem ett bud direkt och redan idag blev det tid att skriva kontrakt, så numer är vi radhus/lägenhets ägare och vi är sååå nöjda! Den 1 november får vi nycklar till vårt allra första helt EGNA hem. Gissa om vi längtar?? Fler bilder kommer framöver :)
 
 

ETIKETTER: 2012 | Allmänt | Lägenhet 4 |


Förändringens vind

Här hemma har det nog inte hänt något alls sedan jag uppdaterade bloggen för några veckor sedan. Jag har helt enkelt inte hunnit med, vi har båda två haft väldigt mycket annat att tänka på dessa dagar då vårt liv just nu håller på att förändras och vi kommer bli tvugna att ta stora beslut!
Vi har nämligen fått besked om att vi måste flytta från vår nuvarande lägenhet inom en snar framtid. Problemet är att vi inte har några köpoäng, så att få tag i en hyreslägenhet i första hand är i princip omöjligt här. Att hyra en i andra hand är vi inte speicllet sugna på efter att det blev som det blev med vår nuvarande lägenhet. Efter förra flytten har vi inte heller kvar några sparpengar, så att köpa en lägenhet var inte aktuellt.
Vi har båda två varit depprimerade nu under några veckor då ingen av oss vill flytta härifrån samtidigt som det är extremt stressigt att inte veta var man ska ta vägen.
Nu har vi trotts allt börjat kika på köpes radhus/lägenheter runt om i staden. Vi har kikat med bankerna och pratat med familjen. Så nu börjar det äntligen se ut som att vi har en möjlighet att hitta något, som vi kanske till och med kommer tycka om ännu bättre än vår nuvarande bostad! Så humöret har gått från väldigt dåligt till pirrigt och förväntansfullt de sista dagarna! Att köpa något känns trygt, då vet vi med säkerhet att vi alltid har ett eget hem! Vi har redan varit runt på ett antal visningar, till och med varit med i budgivningar, men fortfarande inte känt att det varit helt "rätt" så vi har alla gånger tidigare dragit oss ur. Vi har inte särskilt mycket tid på oss att vara "kräsna" men det känns ändå som att vi måste försöka hitta något som faktiskt passar oss, där vi kan tänka oss stanna kvar i några år! Kanske till och med bilda familj, och faktiskt LEVA! 
 
Om bara några timmar ska vi ge oss iväg ännu en gång, denna gången till ett tvåplans radhus på 5 rum & kök! Vi är båda två väldigt intresserade av detta obejekt då vi båda två känner att det är något vi gillar och inte växer ur. Så nu gäller det att hålla tummarna, för att det är lika bra i verkligheten som det ser ut att vara på bilderna!

ETIKETTER: 2012 | Allmänt |


Kolmården i bilder

 
För ca 3 veckor sedan tog vi oss iväg på Kolmården. Vi hade en riktigt mysig dag med fint väder, tillsammans med underbara vänner!

ETIKETTER: 2012 | Allmänt | Resor & utflykter |