Bältros och vita fönster

Ja, denna dagen började inte alls bra. Redan igårkväll började det klia enormt mycket på min rygg. Jag hann inte kolla upp vad det var som kliade utan bestämde mig för att kika idag. I morse när älskling kikade la han märke till en röd ring formad av blåsor. Blev genast att ringa till sjukvårdsrådgivningen och sen skickade de upp oss till farbror doktorn. Så, nu har jag bältros och det har kliat och stuckit i ryggen hela dagen, nu på kvällen har även värken kommit. Men man får se det från den positiva sidan, än så länge har jag ingen feber iaf... 
 
Jag är som jag är och ni som känner mig vet att jag har svårt att sitta still, och eftersom jag "mådde så bra" (Dvs.hade enbart klåda och ingen feber) gick jag på våra fönster med en omgång grundfärg, i stället för att vila ut bältrosen..
 
Nu så här efteråt känner jag att jag gjort bättre beslut i mina dar, men visst blev det fint? 
 
Före: 
 
Efter: Bättre bilder på resultatet kommer när jag är klar! Var bara tvungen att få upp lite bilder nu :)

ETIKETTER: 2013 | Allmänt | Före & Efter | Kök | Lägenhet 4 |


Vårstädning!

För några dagar sedan bestämde jag mig för att städa i ordning vår uteplats på framsidan av huset vilket jag visade er HÄR
 
Idag har jag en ledig dag igen och då blev det i stället städning av vår baksida, som innan sett förjävlig ut. När vi rivit väggar/renoverat här inne så har vår baksida agerat soptipp i väntan på varmare dagar. Hela uteplatsen har varit täckt med sågspån, säckar med gips har varit utplaserade efter hela väggen, en stor paviljong har legat nermonterad i en hög, massvis med virke har legat huller om buller över hela trädgården osv. Vi har helt enkelt inte kunnat vistats där ute tidigare! Tyvärr är jag dålig på det där med före/efter bilder, så en förebild hanns inte med idag heller..
 
För att få bort all skit påbörjade jag dagen med 2 rejäla vändor till tippen, bilen var bokstavligt talat proppfull av skit. Jag fick knappt plats att köra haha. När jag kom till tippen var det fler som tänkt som mig idag, så efter en lång kö blev det iaf min tur tillslut :)
 
Sen har vi fått hem papper om att vår förening tar hit en container för insamling av trä till vår majkasa. Så det blev bara att kapa allt virke till lämplig längd för att sedan kunna frakta bort allt till containern när den anländer, så all bråte som står till höger i bilden ska alltså bort ;)
 
Självklart spänderades det även en hel del tid för att få bort allt blött jävla spån..ussh! 
 
Påväg hem från tippen hann jag även in för att handla med mig lite blommor hem till våra urnor utanför ytterdörren, så nu har vi vårfint på riktigt! :)



En kär vän flyttar in!

Nu var det ett tag sedan det var påsk och vi hämtade hem min älskade födelsedagspresent, men eftersom jag jobbat så mycket som jag gjort har jag knappt hunnit lägga märke till den ännu! Men idag är jag ledig och tänkte passa på att visa er hur fint det blev! 
 

ETIKETTER: 2013 | Allmänt | Vardagsrum | Önskningar |


Nu är det banne mig vår!

(Ni får stå ut med dålig bildkvalite, då det vart mobilkameran som åkte fram lite snabbt)
 
Idag (på min enda lediga dag) bestämde jag mig för att det nu är vår! Så den gröna sunkiga och äckliga balkongmattan rullades ihop och fram åkte sopen, sen fick våra möbler flytta ut i det fina vädret! Här ska vi förhoppningsvis spendera många roliga sommarkvällar framöver! :)  Tänk vad lite sol piggar upp!!