Tiden går fort!

Här hemma händer det inte alls mycket just nu då jag jobbar väldigt långa dagar i några veckor framöver. Vi har väldigt roligt på jobbet trotts den stress som äger rum, men nu är jag ledig och gud så skönt det ska bli! Vi åker hem till vår saknade familj nu idag och jag ska njuta av varje ledig sekund med de jag älskar mest! Lovar att få fart på bloggen när allt lugnar ned sig :)

ETIKETTER: 2013 | Allmänt | Våra katter |


Roliga dagar!

Nu var det längesedan jag uppdaterade här på bloggen och detta beror på att jag varit på utbildning i Botkyrka under två veckor! Jag har nu som ni kanske kommer ihåg ifrån tidigare inlägg påbörjat min anställning hos Bauhaus och det känns superbra! Jag kommer alltså inte jobba i Botkyrka utan för Bauhaus i Linköping när allt är klart! Men eftersom Linköpingshuset fortfarande inte slagit upp dörrarna passar vi självklart på att lära oss allt vi kan redan nu! Kommande vecka kommer vi spendera i Norrköping, men då bor vi i alla fal hemma :)
 
De två seneste veckorna har varit superhärliga med alla de andra brudarna och allt känns jättebra! Vi är ett riktigt härligt gäng och det är kul att vi nu ska få bygga upp allt tillsammans!
 
Självklart har man längtat hem, och det är underbart att vara hemma igen, men jag måste ändå säga att det känns lite tomt, nu är man van vid 19 andra pratglada tjejer, liv och rörelse hela tiden osv. Som sagt, vi har haft riktigt roliga/lärorika veckor och jag kan knappt vänta inför kommande arbetsdagar!
 
 

ETIKETTER: 2013 | Allmänt |