Födelsedag och bröllopsfirande!

Förra helgen fick vi besök av familjen som kom ner för att bland annat fira både min födelsedag i efterskott men även för att fira vår bröllopsdag! 
 
Vi fick riktigt mysiga dagar tillsammans som vanligt när de kommer ner och hälsar på, det blir alltid så tyst och tomt när de åkt och man påminns om hur långt vi bor ifrån varandra. Men snart är det vår tur att hälsa på dem, så denna gång dröjer det inte länge tills vi ses igen! 
 
Vi har verkligen fått mycket uppvaktning och nu när de kom hit fick vi även mycket presenter. Både från familjen men även från nära vänner till familjen! Vi är väldigt tacksamma för allt de gjort och allt vi fått från alla, det värmer verkligen att alla tänker på oss! 
 
De saker vi fick var,
 
 
Ett duschdrapperiet från Carolina Gynning som jag önskat mig, här nedan ser ni när jag spänt upp det på en träram jag skruvat ihop av vanlig läkt! Jag älskar den och tycker att den blev riktigt vacker och maffig i sin storlek! Ca 150x150 cm blev den när den var klar! 
 
 
Ni som var uppmärksamma i mitt föregående inlägg kunde redan där se att jag lyckats få in tavlan i nya huset i ritprogrammet! Självklart var jag tvungen att testa och se hur det kommer att se ut, vi tror båda att den kommer göra sig otroligt bra där då den kommer få ta ordentlig plats och verkligen bli det ögat kommer dras mot.
 
 
Vi fick också, ett vackert doftljus som doftar underbart av vanilj! 
 
 
Vackra ljuslyktor
 
 
6 stycken fina skålar från Rörstrand
 
 
Från några vänner till familjen kom ett stort paket, när vi öppnade paketet fick i alla en chock. I paketet låg nämligen matchande träningsdressar från Workout Empire till hela familjen! Vi blev glatt överaskade och alla hoppade i sina nya dressar direkt, sedan blev det nästan bara dessa under hela deras vistelse haha! 
Måste säga att de är helt fantastiskt sköna, jag använder och kommer använda min dress väldigt mycket, plötsligt har mina mjukisbyxor verkligen fått konkurens haha! 
Måste verkligen rekommendera dem, underbar både för träning men även som snyggare "hemma klädsel"! 
Bild på mig i dressen kanske kommer så småning om, men här är en bild på dressen från hemsidan så länge! Finns i olika färger. Ni hittar dessa underbara dressar HÄR
 
Något jag inte har på bild ännu men som vi också fick är en servetthållare och en fritös!! Med fritösen fick vi även 4 stycken små söta pomes-korgar! Ska bli superkul att testa den, vi är båda två stomrförtjusta i Pinchos sötpotatis pommes, och hoppas nu kunna göra något likande hemma! Så den blir det helt klart att testa inom kort! 
 
En annan sak vi fick som vi båda två ser mycket fram emot är en hotellövernattning i Stockholm tillsammans med hela familjen i sommar, kommer bli så roligt och mysigt! Kul att vi får komma iväg lite tillsammans allihopa! 
 
Vi hade en supermysig helg där det känndes som vi hann med väldigt mycket. Vi hann prova på och spela det nyaste Zelda spelet som precis kommit ut, vi åt och drack mycket gott, bland annat min favorittårta - Philiadelpiatårta fast i vegansk form, så ofattbart god!! 
Vi hann även med en del shopping och fika på stan, dock stannade oväntat nog N och pappa hemma då de inte gillar butiker speciellt mycket haha. 
Men vi andra shoppade lite!
Under många år har jag letat efter ett riktigt stort snäckskal - Clam Shell men i Sverige är de väldigt svåra att få tag i. På Ebay har jag länge spanat, men tyvärr är de flesta äkta och då ligger de större storlekarna på 5000 kr och uppåt!! Så det har av förklarliga skäl inte blivit något av tidigare. Äkta vill jag inte ha då jag läst att dessa musslor är utrotningshotade och att en snäcka i denna storlek är mellan 50-70 år gammal! 
 
Men tro det eller ej, nu när vi strosade runt på stan hittade jag den, en snäckskål i perfekt storlek och dessutom oäkta fast att den ser otroligt äkta ut! Den till och med luktar äkta, väldigt märkligt men sant. 
Jag hittade den på New Port, ca 60 cm bred och priset låg på 1795 kr, så nu är den min, äntligen! 
Den har redan en noga utvald plats i vårt nya hus, nämligen hedersplatsen mitt på köksön, kommer bli otroligt snyggt! 
 
 
 Tusen tusen tack ännu en gång allihopa för allt, för god mat och för alla fina presenter, det var alldeles för mycket! Vi är så glada att vi har vår familj och vänner, ni betyder väldigt mycket för oss! 
 
Stora kramar

ETIKETTER: 2017 | Allmänt | DIY |