Börjar närma sig ett slut

Bygget av orangeriet har minst sagt stått stilla en period. Men nu börjar vi kunna se ett ljus i tunneln! 
 
Nu när det börjar närma sig ett slut börjar det äntligen bli dags att planera för de roliga sakerna på insidan av orangeriet!

Jag har varit bestämd om att jag vill ha svarta skensystem med spottar i taket, men alla jag tidigare titta på har varit riktigt dyra. 
Men nu har jag lyckats hitta skensystem till rikitgt bra pris, så det blev att beställa två stycken! Tanken är att ha ett skensystem mot varje kortsida och i mitten av rummet ska vi ha en hängande ljuskrona, tror det kommer bli bra!
 
Lamporna jag beställt kommer ifrån lamporochljus.se och systemet heter Jeany, finns i flera modeller och längder och är ihopbyggbart! 
 

Sen är tanken att ha krokar i taket där vi kan hänga upp lysrörsbelysning till växterna under vintertid, som vi under sommaren bara hakar av och plockar bort när vi ska använda det som uterum.

Golvet står sedan länge och väntar här hemma på uppfarten. Tanken var att få tag i gammalt tegel, men det visade sig vara en omöjlighet i coronatider, så valet föll på en röd/orangefärgad betongsten i stället. Nu har jag provlagt för att se vad vi ska ha för mönster och det lutar åt en "fiskbensvariant".

 
Fortsättning följer.. 
 

ETIKETTER: 2021 | Allmänt | Orangeri |

KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: