Spottar och torka tvätt

Efter att vi blev ensamma efter att Sebbe och Angelica åkte hem, har vi under de sista lediga dagarna försökt fixa ordning lite mer här hemma. 
 
Vi har bestämt att vi kommer sätta in spotlights i de flesta fönstersmygar så småning om, men under tiden satte jag upp de självhäftande spottarna från Ikea, som vi hade i lägenheten tidigare. Så nu har vi åtminstone snygg fönsterbelysning under tiden! Vi har däremot inte gjort så mycket åt kablarna, mer än att dra dem på någon spik och har sedan låtit de hänga bakom gardinerna. Vi vill nämligen inte klistra kabelkanaler på tapeterna så att det blir fula märken när vi sedan tar bort allt, den dagen då det ska göras ordentligt! 
Men vill man så går det självklart att lösa på ett snyggt och diskret sätt med kabelkanaler också, så hade vi i lägenheten innan :) 
 
 
I tvättstugan beslutade jag mig äntligen för att göra något åt vårt tvättproblem, så nu har vi äntligen torkställningar där inne, så vi har någonstans att hänga vår tvätt! 
 
Ställningen är från Lundbergs och går att vika upp när man behöver den! Den är inte heller speciellt dyr, så vi är mer än nöjda då vi blev tvugna att ha en lösning på skenor, på grund av att vi inte kan skruva var som helst i väggen då det är vatten och eldragningar där. 
 


KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: