En vecka hos familjen

Nu har två veckor av semestern redan passerat, helt sjukt vad fort tiden går!
 
Första veckan var det på tok för varmt för att få något gjort utomhus, ca 30-34 grader varje dag gjorde så att vi inte kunde måla garaget som vi tänkt, så vi valde att påbörja projekt smart el och spotlights inomhus i stället!
 
 
Vi vill nämligen ha infällda spotlights i våra fönstersmygar i kök, varadagsrum och hall. 
För att kunna montera spottar är vi tvugna att borra igenom fönstersmygen, igenom väggen ovanför och upp igenom taket och ut på övervåningen, så det är vad vi har gjort än så länge.  
Vi har även påbörjat att göra huset "smart". Målet är att kunna styra all belysning, såväl takbelysning, fönsterlampor och fasadbelysning från mobilen när vi är helt klara! 
 
Än så länge är det inte mycket att visa men uppdaterar er när vi kommit längre! 
 
Förra helgen åkte vi upp till familjen. Första kvällen spenderade vi tillsammans med saknade vänner, som på gamla goda tiden! Under veckan har vi sen hunnit mycket, vi har loppisfyndat, badat, fikat, hälsat på vänner till familjen och min mormor, varit på begravning, spelat tvspel på altanen och firat födelsedag!
Trotts begravning fick vi en väldigt mysig vecka tillsammans! 
 
 
Idag kom vi hem igen, även om vi haft det väldigt bra så är borta bra men hemma är ändå alltid bäst! Så skönt att komma hem till sitt eget igen.
På vägen hem hämtade vi ut paket med delar till vårat elfix, så nu ska vi fortsätta pyssla på lite här hemma innan det är familjens tur att komma ner till oss på måndag eller tisdag! 
 
Hoppas ni har en bra sommar!


KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: