Dra rör, kablar och installera spotlights!

Igår påvägen hem, hämtade vi ut vårt efterlängtade paket med spotlights som vi beställt, så vi var ganska så ivriga på att se hur det skulle se ut!
Vi skyndade oss därför att montera två stycken lite provisoriskt redan igår kväll i de två rör vi fått på plats innan vi åkte hemifrån för att se hur det skulle se ut, och det lyste upp så fint!! 
 
 
Så i morse var vi väldigt sugna på att få upp resten och körde därför på. Vi gjorde klart alla hål och drog all slang som behöver dras.  
 
Här ser ni borren, 40 cm med 2 st 30 cm förlängningsskaft som vi använder.
 
När vi nästan var klara så stötte vi på lite patrull. Det var inte superroligt att upptäcka att det sitter en bit kabelrör kvar på borrspetsen när man drar ur borren ur väggen..
 
 
Var bara att borra upp ett hål ovanför fönstret och såga ut en bit av gipsen för att hitta det trasiga elröret. Som tur var hade kablarna klarat sig oskadda, men röret var det sämre med! Vi hittade inte röret först, så vi fick göra några hål innan vi förstod att vi dessutom träffat på en limträbalk, haha, men spackel löser allt ;) 
 
 
Jaja, det är sånt som händer! Tur vi har tapet kvar att fixa skadan med! Efter det lilla missödet gjorde vi inte så mycket mer med spottarna, utan vi fokuserade lite på kabeldragning och beställa delar för att laga skadan och för att koppla ihop all el på övervåningen. 
 
Fortsättning följer..

ETIKETTER: 2018 | Allmänt | Vi bygger hus | Vårt hus |

KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: