Jul och nyår 2016

Nu är julen över för denna gång och vi är hemma igen. 
 
Vi har haft en välbehövlig ledighet och supermysig tid tillsammans med familjen. Vi har fått mycket fina klappar, ätit god mat och druckit gott, träffat vänner och pratat mycket hus haha! 
 
Kort sagt, vår jul har varit jättmysig! 
 
Och sedan avslutade vi året tillsammans med en vän till N, god mat, dryck och brädspel innan vi skålade under fyrverkerierna för sista gången i denna lägenhet! En väldigt konstig känsla att nästa gång - då bor vi i hus!! 
 
Vi åt vitlöksmarinerad fläskfilé med klyftpotatis och pepparsås. Till efterätt åt vi en favorit i repris från förra nyår - Saffranspannacotta med jordgubbar, då vi hade glömt köpa hallon hihi. Men det blev ändå bra! 
 
Nyårsdukningen bestod av en vacker bricka - julklapp från mamms och papps, dekorerard med naturmaterial och mina fina ekollon! 
 
Direkt efter nyår plockades det mesta av julen bort, allt förutom disneytavlor, ljusstakar och stjärnordetta. Granen barrade så mycket så den plockades också bort.
Men i år packades inte sakerna in i mitt julskåp, utan direkt ner i flyttkartonger! Onödigt att packa om flera gånger! För nästa gång de packas upp, är det i vårt egna hus och då har vi bott där närmare 6 månader, så overkligt!
 
Det har hänt mycket spännande året som varit, nu ser vi fram emot ett nytt år med massor av spännande saker som kommer hända! 
 
Hoppas att ni alla haft en riktigt bra jul och att ni får ett riktigt gott nytt år!
 
Kramar

ETIKETTER: 2017 | Allmänt | Jul | Nyår |

KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: