Första morgonen i huset

Idag vaknade vi upp i huset för första gången! Lagom möra och slitna men, vi vaknade upp i huset och det var obetalbart!  
 
Det blev att kliva upp snabbt och åka mot lägenheten för att först äta frukost men sen för att göra ett sista ryk med flytten tillsammans med familjen som väntade där hemma. 
 
När vi fått iväg det mesta och det bara var lite småsaker kvar gav vi upp och kände att det räckte. 
Sebbe och Angelica skulle även åka hem efter vi fått in det sista och mamma valde att följa med dom hem. Pappa stannade för att vi skulle hinna klart med garaget! 
 
Efter många jobbiga men ändå roliga dagar tillsammans var det jobbigt och kändes konstigt att de redan skulle åka hem igen. Även om pappa stannade kvar. 
 
Men innan de åkte fick vi gå in och titta i badrummet där de hade gjort i ordning en så fin ibflyttningspresent till oss! Haha jag hann inte få någon bild innan Niclas lagt vantarna på godispåsen med kulor i guld/ silver. Så jag fick försöka vika ihop den lite fint för att ta en bild! 😉
 
 
Ni hade verkligen inte behövt ordna någon present,  det borde vara vi som fixat detta till er! Superstort tack för allt allihopa, vi hade inte klarat detta utan er!

ETIKETTER: 2017 | Allmänt | Vi bygger hus | Vårt hus |

KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: