30 årsdag i bygganda!

För några dagar sedan kom hela familjen ner och inte av vilken anledning som helst, utan för att fira min älskling som fyler 30 år idag!  
 
Vi väckte honom med sång, frukost och paketöppning i sängen!  
 
 
Jag hade under några månader planerat för att ge honom en flygning i stridsflyg! Och med hjälp av hans fina familj och vänner kunde vi ge honom det på denna speciella dag! 
Vilken lycka när han insåg att han skulle få flyga! 😍
 
Han fick även många andra paket, bland annat en gipsskivehiss och ett stort paket med massor av kläder från det omtyckte företaget Workout empire, från vänner till familjen! ♡
 
 
Resten av födelsedagen spenderades kanske inte lika lyxigt som den borde haha. Vi var faktiskt mestadels ute i garaget hela helgen för att försöka få så mycket som möjligt gjort under de dagar familjen var här nere, och vi hann riktigt mycket! 
För att få börja använda garaget har vi en del krav från kommunen, speciellt eftersom vårt är placerat så nära vårt hus. 
Därför har vi stressat på med att få det klart. Men även för att ha någonstan att vinterförvara alla mina växter! 
Så i år fick det bli såhär, även fast det var 30 årsdag. 
 
Jag isolerade och plastade väggarna tillsammans med mamma och Sebbe. Vi hann även få upp de gipsskivor på väggen som vi var tvugna att sätta upp enligt brandkraven. 
 
Pappa och Niclas jobbade med att få upp portarna! 
 
Så nu är det inte mycket kvar innan vi kan få godkänt från kommunen, samtidigt som vi då kan lägga om vår dyra byggkredit hos banken! 
 
 
Men självklart lyxade vi ändå till det lite, med god mat under eftermiddagen och med att skåla in vår nya 30 åring!  
 
Hurra hurra, vi älskar dig Niclas! ♡

ETIKETTER: 2017 | Allmänt | Garage | Vi bygger hus | Vårt hus |

KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: