21/9 - Taket kommer på plats!

Den 21/9 var vädret äntligen på vår sida och vi åkte ut tidigt på morgonen för att se när de skulle slutföra monteringen av huset! Ute på plats hade de dragit bort plasten och det började se ut som ett hus! Vi fick vänta ett bra tag innan kranen kom för att påbörja resterande lyft då den var försenad. Men efter ett tag kom den och de kunde äntligen köra igång! Vi filmade både förra gången och denna gång, men film kommer senare. Vi har inte hunnit lägga över allt till datorn ännu. 
Tråkigt nog kunde vi inte vara med någon av oss och se när de sista bitarna kom på plats då vi båda var tvugna att åka iväg för jobb.
 
 
Kan säga att man hade ganska svårt att tänka på något annat än huset den dagen haha! Men vi har sån tur att vi får så fantastiska grannar, så när vi var på jobbet kom det ett sms med bilden här nedanför, på ett hus!! Gissa om vi blev glada, och om än ännu mer ivriga på att sluta jobbet för att åka ut och kika! 
 
 
Efter jobbet bar det av till huset för att se hur långt de kommit! 
 

Vi blev kvar länge, gick runt och kikade, kollade in genom våra fönster och pratade om hur vi ska göra i trädgården! Vi träffade även på lite fler grannar och blev inbjudna på fika! Så roligt att få flytta ut till ett nybyggt område där alla är i ungefär samma ålder och har lite likande intressen! Vi känner oss verkligen välkomna i området och det är så skönt! 

Mer i nästa inlägg! 

Kram Rebecca

ETIKETTER: 2017 | Allmänt | Vi bygger hus | Vårt hus |

KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: