17/9 - Husleverans!

I onsdags var dagen med stort D äntligen här, efter en så lång väntan! Det var mäktigt att kvällen innan få bilder från grannarna kvällen innan som meddelade att hustransporten anlänt! Och ännu mäktigare var det när vi på onsdagen kom ut till tomten och de var i full gång med att lasta av! Vi hade med oss filmkamera för att få en film på allt, dock kom de inte så långt med monteringen då de under hela morgonen regnade. 
Så vid 9.30 bestämde de sig för att ge upp efter att ha följt SMHIs rapporter under hela morgonen, där de varnade för regn i stort sett hela dagen. 
 
Så när bottenvåningen var avlastad på plats och övriga delar utplacerade runt om på tomten packade de ihop. 
Eftersom det regnade var de tvugna att täcka in hela huset i pressar, så tyvärr ser man inte så mycket just nu, men det blev genast en helt annan känsla på tomten! Det känns så konstigt att vi ska bo här om bara 1 månad!! 
 
 
Självklart har vi varit tvugna att kika in i huset, så vi har kikat in genom alla fönster vi kommer åt! Vi får självklart inte gå in än, men en fönstertitt har ju aldrig skadat! 
 
Här nedan ser ni dörröpnningen från vardagsrum till kök, regeln som är i mitten är endast där för transport och kommer inte sitta där där de fått ihop allt! 
 
 
Här nedan ser man samma öppning, fast från köket sätt. Rakt fram ser ni vår micro, ugn och plats för kyl och frys! 
 
 
Här är vår köksbänk, det jag var mest nyfiken på här var om de hade missat att vi ville ha överskåpen omonterade, men de sitter inte uppe så det var riktigt skönt! Det här kommer bli riktigt bra när kakel, fläkt och överskåp kommer på plats! 
 
 
När vi kikade in genom fönstret i ytterdörren kunde vi se vår trapp! 
 
 
Fortfarande från hallfönstret sätt ut mot vardagsrum. Trapp på vänster sida! I vardagsrummet ligger våra garderober som medföljer men som vi bett få omonterade då vi inte kommer använda oss av dessa och vill att de ska tapetsera i hela rummen, väljer man monterade garderober får man ej tapet bakom dessa tyvärr. Inte heller golv om man väljer de golv som medföljer, vilket vi inte gjort. 
 
 
Nu är vi så sjukt nyfikna och lite smått nervösa, vi vill så gärna komma in i huset och se hur det ser ut och hur det kommer kännas! 
 
I morgon är de igång igen och då åker plast och press av, övervåning och tak kommer på plats och vi får förhoppningsvis komma in i vårt efterlängtade hem för första gången snart! 

Vi hade vår första arbetsvecka denna vecka och har dessutom haft fullt upp med försäljning av lägenheten, därav dålig uppdatering kring husleveransen här på bloggen. Men mer om försäljningen i ett annat inlägg! Nu ska vi göra oss lite te så vi kommer i säng, i morgon siktar vi på att vara på tomten 6:30, för monteringen lär vi inte missa! 
 
Kramar 

ETIKETTER: 2017 | Allmänt | Vi bygger hus | Vårt hus |

KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: