Örtkrukor

Ett av mina mest kära Ullareds fynd var dessa två vaser ifrån vackra Saga form, för bara 69 kr/st! Har tittat länge på dessa i butik tidigare men aldrig tagit mig råd, då de kostar betydligt mer än vad jag nu gav... 
 
 

ETIKETTER: 2013 | Allmänt |

KOMMENTARER

PYSSELITEN | 2013-10-17 - 20:23:15 |

http://pysseliten.blogg.se

Kul att du titta in hos mig ;) ja det var ju ett tag sen jag blogga men ändrar färg hemma mellan varven än ;) hoppas få mera tid att blogga då och då är mest på istagram .Så himla fint ni har gjort det med innan och efter bilder jag vill med måla vårt bord vart det bra vad måla ni med och hur ? NYFIKEN är så trött på värt i ek .Och erat blev ju super fint ;)

Svar: Tack! :) Jag slipade bordet lite lätt och torkade sedan av allt damm (Var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara) sen målade jag, lät torka ca 1 dygn mellan strykningarna och sen var det klart! Jag målade med Beckers vattenbaserade lackfärg, i blank. Jag målade allt med roller, så det gick väldigt fort. Bordet blev jättefint och vi är jättenöjda med resultatet! :)
Jag lät bordet stå ett par dagar efter sista strykningen, så lacken blev riktigt hård innan vi började använda det. Vi ska även stryka skivan med klarlack 2 gånger för att få en extra slitstark yta, samt få den riktigt blank! :) Såg tidigare att du funderade på att måla ditt bord, tycker verkligen du ska göra det. Blir enorm skillnad och är inte alls särskilt svårt eller tidskrävande, det som tar tid är ju bara väntan mellan strykningarna ;)
Rebecca


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: