Vitt, vitt och mera vitt!!

Ja som sagt, jag är dålig på att förstå innebörden av "vila" och igår var jag ganska pigg så då åkte penslarna fram igen! Gillar inte när projekt blir långdragna, det ska bli klart på en gång! :D
 
Så nu är jag äntligen klar och vi har nu vita fönster i vårt kök, och gud så fint det blev! Och vilken härlig känsla det är att känna att man gjort det HELT själv!! Nu när kvällsolen lyser in genom våra fönster får man riktigt mycket sprätt i fingrarna..... ;)
 
Så här kommer nu de riktiga före och efterbilderna, dvs. bilder ifrån innan vi började göra om i köket VS hur vi nu har det!
 
Före: Gamla, sunkiga och fruktansvärt äckliga tapeter, det var stora fettfläckar på väggarna runt om i hela köket, samt att vissa av tapeterna satt så pass löst att man kunde få in en hel hand bakom dem! Sen kan man ju även påpeka valet de förra ägarna gjorde av de gräsliga färger på tapeterna....
Alla sockel samt dörrfoder var riktigt gamla och hade gulnat, det satt även en trekantslist runt om i hela köket utanpå de vanliga listerna. Alla fönster samt altandörren var i en mörkröd/brun färg, slitet och mycket ovårdat. 
 
 
 
Efter: Nu efter några månader, mycket jobb, massor med färg, och nya lister börjar rummet få liv igen! Vi valde även att ta bort den vanliga gardinstången och få upp lameller som går från golv till tak, samt sätta upp "inbyggda" spottar i våra fönster för att få det där lilla extra. Det lönar sig att pyssla! Nu väntas byte av fönsterbrädor, samt resterande delen av köket! Men vi är på god väg!! :) Vackra orkidéer från jobbet pryder vår fönsterbänk, det är nätt och jämt att de får plats, men än så länge har de fått stå och katterna verkar inte alls för sugna på att välta ner dem ännu ;)
 
 
 

ETIKETTER: 2013 | Allmänt | Före & Efter | Kök | Lägenhet 4 |

KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: