Handtag och bilbälten

Nu när våra fönster är färdigmålade måste vi ju även byta ut alla gamla slitna beslag. Så nu åker de gamla mörkbruna plasthandtagen och vreden som hängt med sedan huset byggdes 1980 i soporna! 
 
Även persiennerna/persienntillbehören ska bytas ut till något fräschare så småningom!
 
Såhär blev det i sovrummet, köpte endast 1 uppsättning till att börja med för att se att det stämde överens!
 
Före: 
 
Efter: Tyvärr är det lite olika nyans på handtaget samt vredet som ni kanske ser på bilden nedan, men tyvärr finns det inte att få tag på i exakt samma material. Då det endast ska vara vred + handtag på 2 st fönster så får det vara så. Det är inget man lägger märke till i verkligheten om man inte tänker på det.
 
Inhandlat på Bauhaus; Handtag 99,95:-, Fönstervred 99,95:-, Fönstervredhake 79,95:-
 
 
Idag hämtade jag även ut ett lite annorlunda och roligt men dock väldigt nödvändigt packet på posten! Jag har nämligen beställt bilbältesselar till våra älskade pälsbollar.
 
När vi reser hem till våra familjer åker vi bil och vi har då alltid med oss våra älskade småttingar! Eftersom vi har en bra bit att åka kände vi att det kan vara bra att införskaffa två bilbälten till dem!
Vi har tidigare haft dem i en krocksäker mindre hundbur, men då vår Pantera är några storlekar större än vår lilla Tequila så får hon knappt plats i buren. Och eftersom Pantera helst sover igenom hela färden får Tekis i stort sett aldrig någon plats att ligga eller röra sig på.
Att ha dem lösa i bilen är inte heller någon lösning då Tequila, vår lilla mask tar sig in överallt och under allt. Hon kryper in under våra säten och vipps är hon framme vid pedalerna, vilket inte är bra och kan vara riktigt farligt! Så fast ska de sitta, och nu kommer de göra det också med dessa underbara koppel!
 
Dessa fäster man direkt i bilbälteshållaren och vipps är de skyddade, men kan ändå röra sig något och lägga sig för att sova utan problem! Helt perfekt! Damerna har testat dem, tyvärr är de inte riktigt lika glada över denna förrändring ännu då de inte riktigt förstår innebörden av att ha en konstig sele på kroppen ;)
 
 
Dessa var inte heller dyra! Jag beställde våra från Canicatt på Tradera för 89:-/st samt 20:- i frakt, mycket trevligt och hjälpsamt företag/säljare! De har även en riktig nätbutik med samma priser och den hittar du HÄR.


KOMMENTARER


KOMMENTERA HÄR:



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POST: (Visas ej)


URL/BLOGGADRESS:


DIN KOMMENTAR: